De eigen visie van TradersOnly

TradersOnly handelt vanuit een bepaalde eigen visie. De broker is namelijk van mening dat er sprake is van een gemis aan diversiteit bij het merendeel van de brokers die momenteel actief zijn. TradersOnly streeft er naar om van het beleggen een spannende en tevens leuke en rendabele tijdsbesteding te maken. Meer weten over TradersOnly? Lees dan verder in onze review.

De software van TradersOnly

Als belegger bent u gebaat bij een betrouwbaar en natuurlijk vlot werkend platform. TradersOnly maakt gebruik van één van de meest geavanceerde platformen ter wereld namelijk, TWS (Trader Workstation). Het moderne platform wordt gekenmerkt door de betrouwbaarheid, stabiliteit en de technologische prestaties waarin het voorziet. Doordat het TWS ook voorzien is van een mobiel platform kunt u overal ter wereld en op ieder moment van de dag beleggen middels een smartphone. Ook kunt u instellen dat u meldingen ontvangt wanneer bepaalde koerswaardes bereikt worden. Het mobiele platform wordt door velen echter wel als minder functioneel beschouwd in vergelijking met het handelsplatform van een desktop.

Het opnemen en storten van geld

TradersOnly biedt u een eigen rekeningnummer. Hierop kunt u geld storten om mee te gaan beleggen. Wanneer u een mogelijke winst uitgekeerd wilt hebben kunt u deze laten uitbetalen middels een bankoverschrijving. Het uitbetalen is slechts één keer per maand gratis. Wilt u hier meerdere malen gebruik van maken? Dan dient u het tarief van $8 dollar per keer te betalen. Zodoende is het verstandig om het opnemen van geld één keer per maand te laten plaatsvinden.

Veiligheid staat voorop bij TradersOnly

TradersOnly wordt onder toezicht gehouden door twee afzonderlijke instanties. Deze instanties zijn de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast maakt TradersOnly gebruik van extra beveiliging omtrent het opnemen van uw geld. U kunt geld namelijk enkel en alleen laten terugstorten op een rekening die aangesloten staat op uw eigen naam. Bovendien blijft u eigen inleg gescheiden van uw saldo bij de broker en er wordt een waarborgsom van $500.000 dollar gehanteerd voor het effecten.

Klantenservice TradersOnly

TradersOnly geeft haar klanten de mogelijkheid om meer ervaring op te doen over beleggen. Dit kan namelijk eenvoudig door te beleggen in de TradersAcademy. Door deel te nemen aan diverse cursussen of webinars kunt u al lerende wijs uw kennis omtrent het beleggen stimuleren. Wilt u graag gebruikmaken van de TradersAcademy? Dan dient u wel in het bezit te zijn van een geregistreerd account. Verder worden er meerdere malen per week tips en suggesties gegeven door de experts van TradersOnly.

TradersOnly is gelegen in Amsterdam en in Weert. Beide kantoren zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Ook kunt u kiezen om uw vraag te stellen door middel van de live chat functie van TradersOnly. Gezien de diversiteit aan contactmogelijkheden die TradersOnly biedt ontvangt u als klant vrijwel altijd antwoord op uw vragen.

Conclusie

Er kan geconcludeerd worden dat TradersOnly, ondanks dat het niet de grootste broker is, een broker is met een grote diversiteit aan projecten en mogelijkheden. Aan de software die gebruikt wordt dient u op het begin wellicht even te wennen. Gezien het feit dat TradersOnly een Nederlandse broker is wordt er enkel en alleen gefocust op Nederlandse gebruikers. Tot slot maakt TradersOnly gebruik van slechts één betrouwbare betaalmethode, namelijk die van bankoverschrijvingen.

Alex

Alex loopt al sinds 1999 mee en was de eerste Nederlandse aanbieder van...

20 dec. Lees meer

Binck

Toen Binck in 2000 werd opgericht werd het bedrijf meteen genoteerd aan de AEX. In 2004 werd Binck ...

18 dec. Lees meer

DeGiro

DeGiro werd in 2008 opgericht door een vijftal ex-Binck medewerkers. Ter informatie: ...

12 dec. Lees meer

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@eengoedebelegging.nl
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Internationaal netwerk
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie