Altijd een broker die bij u past!

Eengoedebelegging.nl begrijpt dat u door deze grote hoeveelheid aanbieders door de brokers het bos niet meer kunt zien. Daarom helpen wij u, middels deze webpagina, een handje en wordt zodoende samen de eerste stap in de voor u juiste richting gezet. Zo zullen er meerdere brokers uitbundig besproken worden op tal van verschillende kwaliteitsaspecten. Per broker wordt de gebruikte software nader toegelicht en geanalyseerd op aspecten als kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zodoende weet u als belegger ten alle tijden waarmee u rekening dient te houden in de zoektocht naar een geschikte broker. Deze zoektocht begint op de website van Eengoedebelegging.nl!

Onze lijst met brokers

Brokers die door ons besproken en voorzien zijn van een uitgebreide review zijn:

Door een van de bovenstaande brokers te selecteren voor uw beleggingen bent u ten alle tijden verzekert van een betrouwbare en tevens goede broker. Onze selectie brokers is namelijk gevormd aan de hand van strenge kwaliteitsnormen. Zodoende krijgt u enkel en alleen de keuze uit de beste selectie aan brokers.

Ga voor de perfecte match

Vandaag de dag is het aanbod verschillende en unieke brokers groter dan ooit. Het is van groot belang dat u zodoende een broker zoekt die perfect aansluit op uw individuele wensen en behoeften. Krijg inzicht in de voor- en nadelen van een van de bovenstaande brokers en vergelijk tot u een perfecte match hebt gevonden voor uzelf. Eengoedebelegging.nl wenst u succes in deze mooie en uitdagende wereld!

Alex

Alex loopt al sinds 1999 mee en was de eerste Nederlandse aanbieder van...

20 dec. Lees meer

Binck

Toen Binck in 2000 werd opgericht werd het bedrijf meteen genoteerd aan de AEX. In 2004 werd Binck ...

18 dec. Lees meer

DeGiro

DeGiro werd in 2008 opgericht door een vijftal ex-Binck medewerkers. Ter informatie: ...

12 dec. Lees meer

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@eengoedebelegging.nl
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Internationaal netwerk
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie