Veilig beleggen met Plus500

De Plus500 broker wordt gekeurd door de meest accurate financiële toezichthouders ter wereld. Plus500 is zodoende voorzien van de Financial Conduct Authority (FCA). Ook beschikt Plus500 Ltd over een notering van de Main section, die toebehoort tot de London Stock Exchange. Plus500 kan met recht gezien worden als een broker die zich houdt aan de meest recente voorschriften. Bovendien verteld onderstaande review u alles over deze bekende broker.

Plus500 software

De software van Plus500 is enkel en alleen voorzien van de meest relevante en belangrijke informatie. Op deze manier wordt het gebruiksgemak voor de belegger aanzienlijk vergroot en kan er op een eenvoudige doch efficiënte wijze gebruikgemaakt worden van het softwareprogramma. Het softwareprogramma dat door Plus500 gebruik wordt is, in tegenstelling tot programma's van veel andere brokers, intern opgericht en zodoende bruikbaar voor zowel de startende als ervaren beleggers. Deze software is zowel beschikbaar voor smartphones als desktops.

Het softwareprogramma is voorzien van diverse beveiligingstools. Zo kunt u nooit meer verliezen dan het bedrag dat u heeft ingelegd om mee te spelen. Mede hierdoor kan Plus500 terecht gezien worden als een betrouwbare en populaire broker. Wilt u eerst kennismaken met de software van Plus500 voordat u besluit een account aan te maken? Test de software dan eerst gratis uit door gebruik te maken van een gratis demo account.

Geld storten en opnemen

De bankzaken die Plus500 regelt worden beschermd door middel van de opgestelde regels van de Cyprus Securities and Exchange Commission. De populaire broker heeft de beschikking over meerdere betaalmogelijkheden om uw geld mee te storten of op te laten nemen. Wanneer u winst maakt kunt u deze laten storten of opnemen middels diverse methodes in de vorm van bankoverschrijvingen, creditcard, Skrill of PayPal.

De Plus500 klantenservice

Plus500 haar klantenservice beschikt over een uitgebreid overzicht met veel gestelde vragen. Zodoende kunt u middels het inlezen van vraag en antwoord van uw voorgangers wellicht antwoord krijgen op uw eigen vraagstukken. U kunt hierin eenvoudig filteren om zodoende terecht te komen bij het onderwerp dat voor u van toepassing is. Wanneer u liever persoonlijk in contact wilt treden met Plus500 kunt eenvoudig en snel een e-mail sturen of communiceren via de live-chat functie. Op deze manier kunt u 24/7 in contact komen met een van de Plus500 medewerkers.

Hoe is het gesteld met de veiligheid?

Plus500 haar hoofdvestiging is gelegen in Israël. De broker zelf is gevestigd in Cyprus en behoort zodoende tot de Europese wet- en regelgeving. Plus500 staat binnen de EU geregistreerd onder de naam Plus500CY Ltd. en wordt zowel geautoriseerd als gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC # 250/14) en het Britse Financial Conduct Authority (FCA # FRN 509909). Deze twee instellingen worden door de meeste brokers gebruikt. Zodoende kan gesteld worden dat ook Plus500 voldoende veiligheid en betrouwbaarheid biedt aan haar gebruikers.

De conclusie

Nadat de meest relevante zaken besproken zijn in bovenstaande review kan er met recht gesteld worden dat Plus500 gezien kan worden als een sterke broker. Vooral de keuzemogelijkheid om als nieuwe belegger eerst kennis te maken door middel van een demo account is zeer interessant. Doordat er gebruik gemaakt wordt van zeer gebruiksvriendelijke software is Plus500 door vrijwel iedereen eenvoudig te besturen. De uitstekende bereikbaarheid van de klantenservice van Plus500 zorgt ervoor dat u altijd terecht kunt met al uw vragen. Alle reeds genoemde zaken zorgen ervoor dat Plus500 gezien kan worden als een van de meest betrouwbare en populaire brokers van het moment.

Alex

Alex loopt al sinds 1999 mee en was de eerste Nederlandse aanbieder van...

20 dec. Lees meer

Binck

Toen Binck in 2000 werd opgericht werd het bedrijf meteen genoteerd aan de AEX. In 2004 werd Binck ...

18 dec. Lees meer

DeGiro

DeGiro werd in 2008 opgericht door een vijftal ex-Binck medewerkers. Ter informatie: ...

12 dec. Lees meer

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@eengoedebelegging.nl
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Internationaal netwerk
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie