Voor iedereen toegankelijk!

De website is dankzij de Nederlandse taal heel toegankelijk voor Nederlanders. Verder is de website in zijn geheel toegankelijk voor particulieren verspreidt over meer dan 100 verschillende landen. Markets.com beschikt over vestigingen gelegen in onder andere Polen, Rusland, Roemenië, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Turkije en Dubai. Meer weten over Markets.com? Lees dan deze review.

De software

Markets.com maakt gebruik van een geheel individueel ontwikkeld softwareprogramma. U kunt deze software zowel gebruiken voor uw smartphone als voor uw desktop. Voor de smartphone gebruikers is er tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciaal ontworpen applicatie. Bovendien hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van externe software doordat Markets.com volledig online gestimuleerd wordt. Termen waarop Markets.com zich middels deze software wilt onderscheiden zijn risico en rendement. Beleggers kunnen eenvoudig profiteren van marktanalyses en kunnen kosten besparen door te beleggen zonder commissies over andere kostenposten. De software van Markets.com heeft de beschikking over technische analyses in de vorm van RSI, SMA en MACD en in totaal 50 andere, verschillende onderzoeken.

De software van Markets.com maakt het mogelijk om geheel eenvoudig complexe zaken van voorheen te verwerken. Daarnaast is de softwareapplicatie tevens voorzien van een vergelijker.

De storting en opname van geld

Wanneer u geld wilt opnemen kunt u dit aanvragen middels een verzoek. De broker keurt dit verzoek vervolgens goed of af. Wanneer de broker uw verzoek goedkeurt kunt u uw bedrag terug laten storten middels dezelfde betaalmethode als waarmee u geld op uw rekening heeft gestort. Doorgaans vindt dit gehele proces binnen één werkdag plaats. Markets.com geeft haar klanten de mogelijkheid om te kiezen uit een divers aanbod van geschikte betaalmethodes om stortingen te kunnen voltooien. Enkele Nederlandse betaalmethodes waar gebruik van gemaakt kan worden zijn: iDeal, Mastercard, Wire Transfer, Maestro, Mastercard, visa, Skrill, Delta, Fast Bank Transfer en Neteller. Wanneer u niet woonachtig bent in Nederland kunt u kiezen voor betaalmethodes als: Sofort, U net, Multibanco, Giro Pay en Przelewy24.

Veiligheid staat voorop!

Markets.com is onderdeel van de Zuid-Afrikaanse autoriteit genaamd Financial Services Board (FSP # 43906) en tot de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC # 092/08). Ook binnen Nederland vindt de nodige handhaving plaats. Dit wordt gereguleerd middels de Nederlandse Autoriteit Financiële Markt (AFM). Het moederbedrijf van Markets.com, Playtech, staat bovendien genoteerd aan de London Stock Exchange. Zodoende wordt Markets.com volledig terecht gezien als een van de meest betrouwbare en veilige brokers. Doordat Markets.com verplicht is zich te houden aan de Europese wet- en regelgeving is uw account verzekert tot een bedrag van €20.000,-.

De klantenservice

Markets.com is voorzien van een uitstekend ondersteuningscentrum. U kunt zowel direct vragen stellen middels dit centrum als zoeken tussen veelgestelde vragen van uw voorgangers. Door gebruik te maken van de filtermogelijkheden kunt u gericht en per categorie zoeken naar een geschikt antwoord op uw vraag. Daarnaast biedt Markets.com meerdere webinars aan om u te voorzien van vrijwel alle relevante informatie omtrent beleggen. Doordat de klantenservice van Markets.com is voorzien van Nederlandse deskundigen kunt u al uw vragen direct stellen via telefonisch- of mailcontact of door middel van de live chat functie.

Conclusie

Markets.com is een toegankelijk en efficiënte online broker die u verzekert van een veilige en betrouwbare afhandeling van uw beleggingen. De broker is namelijk voorzien van een uitstekend werkende softwareapplicatie die beleggen erg eenvoudig maakt. Door de perfecte ondersteuning die de broker heeft vinden orders en andere relevante acties van Markets.com doorgaans binnen slechts één werkdag plaats.

Alex

Alex loopt al sinds 1999 mee en was de eerste Nederlandse aanbieder van...

20 dec. Lees meer

Binck

Toen Binck in 2000 werd opgericht werd het bedrijf meteen genoteerd aan de AEX. In 2004 werd Binck ...

18 dec. Lees meer

DeGiro

DeGiro werd in 2008 opgericht door een vijftal ex-Binck medewerkers. Ter informatie: ...

12 dec. Lees meer

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@eengoedebelegging.nl
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Internationaal netwerk
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie