Alles over het platform

LYNX werkt middels een handelsplatform van interactive brokers. Het platform kan gezien worden als uiterst professioneel en uitgebreid. U kunt het handelsplatform gedeeltelijk naar eigen wens inrichten. Met name ervaren beleggers of daytraders kiezen voor het LYNX handelsplatform gezien de efficiënte indeling en hoge diversiteit aan mogelijkheden. Voor de starters wordt de eerste drie maanden een persoonlijk accountmanager toegewezen om zodoende wegwijs te geraken in het online platform. Daarnaast wordt er door LYNX ook een alternatief geboden in de vorm van LYNX Basic. Middels dit platform kunt profiteren van de verbeterde en vereenvoudigde gebruikservaring.

Analyses met LYNX

LYNX stelt de nodige fundamentele data beschikbaar om handelsbeslissingen te kunnen maken. Door op de aandelen in uw trader dashboard te klikken kunt u direct de relevante bedrijfsresultaten zien. Ook krijgt u naast bedrijfsresultaten ook inzicht in kerncijfers van bedrijven naar uw wens. Tevens kunt u middels de resultaten-rapportage inzicht krijgen in bedrijfsgegevens van voorgaande jaren. Zodoende kunt u meerdere fundamentele analyses raadplegen dankzij het platform van LYNX.

Op het gebied van technische analyses heeft u diverse mogelijkheden bij LYNX. Zo kunt u grafieken intekenen naar eigen wens. In totaal biedt LYNX ongeveer 100 verschillende indicatoren aan. Enkele vormen die hiertoe behoren zijn MACD, RSI en meerdere Moving Averages. Het gebruikmaken van relevante rapportages kan het maken van handelsbeslissingen eenvoudiger maken.

Eindeloos handel met LYNX

In totaliteit voorziet LYNX in meer dan 100 verschillende beurzen verspreidt over totaal 30 verschillende landen. Op deze beurzen kan gehandeld worden in tal van verschillende producten. Denk hierbij aan het beleggen in aandelen. CFD's, grondstoffen of valuta. Mogelijke orders worden geplaatst middels het OrderTicket scherm. Hier kunt u kiezen voor een compacte of uitgebreide versie. Er is zodoende onderscheid gemaakt in de hoeveelheid gegevens die met u wordt gedeeld omtrent uw order.

Conclusie

LYNX kan gezien worden als een zeer compleet platform. Met name op de hoeveelheid handelsmogelijkheden, analysemogelijkheden en het aanbod extra functies scoort LYNX erg goed. Zo kunnen de beginnende beleggers dankzij de diverse educatie mogelijkheden van de broker de nodige kennis bijspijkeren. Zodoende kan het platform voor vrijwel iedere belegger van toepassing zijn. Door middel van het extra 'basic' platform dat gebruikt kan worden is de broker bovendien laagdrempeliger voor ieder type belegger.

Alex

Alex loopt al sinds 1999 mee en was de eerste Nederlandse aanbieder van...

20 dec. Lees meer

Binck

Toen Binck in 2000 werd opgericht werd het bedrijf meteen genoteerd aan de AEX. In 2004 werd Binck ...

18 dec. Lees meer

DeGiro

DeGiro werd in 2008 opgericht door een vijftal ex-Binck medewerkers. Ter informatie: ...

12 dec. Lees meer

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@eengoedebelegging.nl
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Internationaal netwerk
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie