Beleggen bij Evi

Evi beheer werkt volgens de meest recente vormen binnen de branche en er wordt door specialisten voor u belegd conform vooraf opgestelde afspreken met betrekking op risico's. Wanneer u de belegging bij Evi onderbrengt zult u periodiek advies ontvangen op basis van uw wensen en behoeften en beleggingsgeschiedenis. U kunt inzicht krijgen in uw 'portefeuille' door gebruik te maken van een online overzicht of een mobiele applicatie. Hier ontvangt u adviezen van Evi, dat in haar beleggingsbeleid samenwerkt met Kempen & Co. Evi biedt u de mogelijkheid om zowel te beleggen in fondsen van eigen aanbieders. Denk hierbij aan fondsen van Kempen & Co als in fondsen van externe aanbieders.

Wat maakt Evi uniek?

Evi van Lanschot beschikt over enkele unieke eigenschappen omtrent het beleggingsbeleid. Enkele unieke eigenschappen worden hieronder nader toegelicht:

 • Samen en verantwoord:
  Evi streeft naar verantwoord ondernemen. Zodoende voldoen de fondsen van Evi aan de ESG-criteria. Evi werkt daarnaast ook enkel en alleen met bedrijven die deze fondsen hanteren.
 • Evi bepaalt de koers:
  Evi is niet gevoelig voor de waan van de dag. Evi is van mening dat een langetermijnhorizon waarde toevoegt in een wereld die tot op heden enkel en alleen gedomineerd wordt door brokers die op de korte termijn denken.

Beleg in fondsen

Evi van Landschot belegt in vijf verschillende Evi fondsen. Ieder fonds wordt gekenmerkt door zijn eigen verhouding tussen risico en rendement. Ieder fonds bestaat verder weer uit ongeveer 20 verschillende beleggingsfondsen. Wanneer u gebruik maakt van een van de Evi fondsen kunt u eenvoudig profiteren van schaalvoordelen. U kunt namelijk met een relatief klein deel van uw vermogen een aanzienlijk gedeelte van uw beleggingsportefeuille bereiken. Tot slot bepaalt u geheel zelf in welke sector of thema u wilt beleggen.

Spreid uw beleggingen

Evi fondsen beleggen in diverse beleggingsfondsen die op hun beurt verspreidt zijn over meerdere beleggingscategorieën. Denk hierbij aan het beleggen in aandelen, grondstoffen, vastgoed of obligaties. Deze spreiding zet zich uit over meerdere landen wereldwijd. Zo heeft u bij Evi de mogelijkheid om uw beleggingen letterlijk wereldwijd uit te spreiden! Waar gaan uw volgende beleggingen naar toe? Amerika of Azië?!

Alex

Alex loopt al sinds 1999 mee en was de eerste Nederlandse aanbieder van...

20 dec. Lees meer

Binck

Toen Binck in 2000 werd opgericht werd het bedrijf meteen genoteerd aan de AEX. In 2004 werd Binck ...

18 dec. Lees meer

DeGiro

DeGiro werd in 2008 opgericht door een vijftal ex-Binck medewerkers. Ter informatie: ...

12 dec. Lees meer

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@eengoedebelegging.nl
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Internationaal netwerk
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie