Volg succes!

De broker geeft de mogelijkheid om als belegger andere beleggers te volgen. Met name voor beginnende beleggers is deze functie zeer van toepassing. U kunt namelijk de fijne kneepjes van het vak leren van een van de ervaren beleggers die zich aangesloten hebben bij eToro. Door gebruik te maken van dit social trading platform wilt eToro de markt van het beleggen voor een ieder even toegankelijk maken. Meer weten over de mogelijkheden en kenmerken van eToro? U leest alles in deze review!

De handelssoftware

eToro maakt gebruik van een intern handelsplatform. Het platform heeft de beschikking over meerdere relevante en unieke functies die betrekking hebben op alles wat met beleggen te maken heeft. Kenmerken van het platform van eToro zijn de transparantie, de overzichtelijkheid en duidelijkheid die het platform met zich meebrengt. Middels het platform wordt inzicht geboden in de hoeveelheid aan verhandelbare instrumenten en de meest relevante handelsmogelijkheden die op dat moment actief zijn. U kunt het platform gebruiken voor zowel desktop als smartphone. Middels de geïmplementeerde CopyTrader functie van eToro wordt het mogelijk om investeringen van andere te volgen en zelfs te kopiëren. Want zeg nou zelf, waarom zou u het wiel opnieuw uit willen vinden?!

Zelfs wanneer u nog nauwelijks ervaring of kennis heeft op het gebied van beleggen kunt u de eerste kneepjes van het vak eenvoudig leren via eToro. De toegankelijkheid van het sociale platform kent veel gelijkenissen met die van sociale netwerken als Facebook en Twitter. U kunt namelijk andere mensen volgen en reageren op acties. Wanneer u zelf een account heeft dat door veel beleggers gevolgd wordt zult u hiervoor maandelijks een bonus ontvangen. Zo kan het sociale beleg netwerk u ook nog het nodige opleveren.

Hoe zit het met de betrouwbaarheid?

Net als veel andere brokers wordt ook eToro gereguleerd door de Britse Autoriteit Financial Conduct Authority (FCA # FRN 583263) en de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC # 109/10). De Nederlandse activiteiten die door eToro worden uitgevoerd vallen onder de Autoriteit Financiële Markten (AFM). eToro wordt met recht gezien als betrouwbare plek dat enkel en alleen handelt middels de meest strenge en betrouwbare eisen.

Middels het online sociale platform van eToro wordt onderscheid gemaakt met andere brokers. Het sociale platform geeft gebruikers de mogelijkheid om met elkaar te discussiëren over allerlei relevante zaken op het gebied van beleggen. Deze functie kan tevens gezien worden als verlengde van de klantenservice. Klanten kunnen namelijk antwoord krijgen op hun vragen door contact op te nemen met andere beleggers.

Storting en opname van geld

U kunt bij eToro een rekening open voor een minimaal tarief van $5 dollar. Naarmate u gebruik maakt van hogere bedragen wordt u ook ingedeeld in andere gradaties. Zo krijgt u namelijk automatisch een premium account wanneer u minimaal $20.000 dollar op uw rekening heeft. Aan een premium account zitten logischerwijs tal van relevante voordelen verbonden. Wanneer u geld wilt storten op uw rekening kunt u kiezen voor verschillende methoden. Zo kunt u zowel storten als opnemen door gebruik te maken van diensten als Neteller, PayPal, creditcard, Skrill of een bankoverschrijving.

De serviceafdeling

eToro biedt haar klanten de nodige hoeveelheid educatief materiaal aan. Zo is er de keuze uit meerdere online cursussen, webinars. Ook worden er online meerdere relevante nieuwsberichten gedeeld die ingaan op de meest recente financiële trends en revoluties in de wereld van het beleggen. De broker maakt het zodoende voor iedereen mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om eerst gebruik te maken van een gratis demo account. Middels dit account kunt u kennismaken met de software.

Naast het sociale platform kunt u ook terecht bij de klantenservice met al uw vragen. Middels een enorm overzicht aan veelgestelde vragen kunt u gericht zoeken naar antwoorden op al uw vragen. Gedurende werkdagen kunt u 24 uur per dag in contact treden met de klantenservice van eToro middels mailcontact of per telefoon.

De conclusie

Na het lezen van deze review kan geconcludeerd worden dat eToro terecht gezien kan worden als betrouwbare broker dat tal van mogelijkheden biedt aan haar beleggers. Het online platform beschikt over ruim 7 miljoen leden waarvan u alles kunt leren omtrent het beleggen. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van het demo account en zodoende eerst kennis te maken met de software die gebruikt wordt, alvorens u besluit om zich definitief aan te sluiten bij eToro.

Alex

Alex loopt al sinds 1999 mee en was de eerste Nederlandse aanbieder van...

20 dec. Lees meer

Binck

Toen Binck in 2000 werd opgericht werd het bedrijf meteen genoteerd aan de AEX. In 2004 werd Binck ...

18 dec. Lees meer

DeGiro

DeGiro werd in 2008 opgericht door een vijftal ex-Binck medewerkers. Ter informatie: ...

12 dec. Lees meer

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@eengoedebelegging.nl
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Internationaal netwerk
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie