Bincks platform en diensten

Toen Binck in 2007 zelf Alex overnam werd de broker marktleider in Nederland. In heel Europa heeft Binck ruim 490.000 klanten en een vermogen van ruim €21 miljard. Binck gaat te werk middels een zeer gebruiksvriendelijk en compleet handelsplatform. Het platform is uitgerust met diverse bruikbare tools en voorziet daarnaast in de nodige fundamentele en technische analyses, analistenrapporten en tal van andere bruikbare zaken. Gezien de uitgebreide educatiemogelijkheden van het portaal is er ook plek voor de beginnende belegger. De meeste pakketten van Binck beschikken over de 'normale' functionaliteiten. Echter zijn de pakketten Binck Blue en black voorzien van extra diensten.

U kunt bij Binck beleggen met meerdere beleggingsdiensten. U kunt als particulier kiezen om te beleggen middels verschillende “pakketten”. Aan de hand van uw eigen wensen kunt u kiezen in welk pakket u eventueel wilt gaan handelen met uw aandelen. Ieder pakket wordt als het ware gekenmerkt door zijn eigen mogelijkheden en opties. Daarnaast kunt u ook de dienstverlening naar eigen wens samenstellen. Deze kan namelijk afhankelijk zijn van de hoeveelheid transacties die plaatsvinden of het bedrag waarmee u bereidt bent om te beleggen.

Uw analysemogelijkheden

Binck voorziet in meerdere opties omtrent het maken van fundamentele analyses. Van ieder aandeel zijn onder andere de kerncijfers en bedrijfsgegevens van het bedrijf in kwestie eenvoudig en snel terug te vinden. Bovendien wordt de data die betrekking heeft op kerncijfers van het bedrijf visueel onderbouwt door middel van diverse grafieken en tabellen.

Naast de nodige fundamentele analyses kan er ook gebruikgemaakt worden van technische analyses. U kunt grafieken inrichten naar eigen wens door gebruik te maken van een van de 17 verschillende indicatoren. Enkele van deze indicatoren zijn MACD, RSI en Moving Average. Zodoende kunt u trends omtrent aandelen van maar liefst 5(!) jaar terug analyseren en inzien.

Volop handel

Binck biedt de nodige handelsmogelijkheden aan. Zo kan er deelgenomen worden aan 33 verschillende beurzen in 18 landen. Hier kunt u beleggen in aandelen, certificaten, grondstoffen en tal van andere beleggingsvormen. Orders kunt u eenvoudig invoeren nadat deze uitgebreid zijn gecontroleerd om zodoende de kans op fouten te verkleinen.

De conclusies

Binck voorziet u van meerdere complete en bovendien bruikbare analyse- en handelsmogelijkheden. Binck is erin geslaagd om het ruime aanbod beurzen goed te combineren met een aangename gebruikservaring. Ieder type belegger kan zodoende terecht bij deze broker!

Alex

Alex loopt al sinds 1999 mee en was de eerste Nederlandse aanbieder van...

20 dec. Lees meer

Binck

Toen Binck in 2000 werd opgericht werd het bedrijf meteen genoteerd aan de AEX. In 2004 werd Binck ...

18 dec. Lees meer

DeGiro

DeGiro werd in 2008 opgericht door een vijftal ex-Binck medewerkers. Ter informatie: ...

12 dec. Lees meer

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@eengoedebelegging.nl
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Internationaal netwerk
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie