Succesverhalen

Er wordt al snel gepraat alsof beleggen iets makkelijks is en dat je gegarandeerd succes kan behalen wanneer u maar leert van uw fouten. Het probleem hier is dat de meeste na één grote fout geen mogelijkheid meer hebben om het nog een keer te proberen. Het is ook niet een hobby/werk waarmee u zomaar kunt beginnen, ook al lijkt dit wel zo door alle ‘goeroes’. 

Natuurlijk zijn er goede cursussen in de omloop en het is aan u om de best passende cursus te vinden voor uzelf. Vergeet daarnaast ook niet dat het veel tijd in beslag neemt en dit niet zomaar iets is wat u in twee weken onder de knie hebt.

Beursanalisten

Lukt het u niet om een passende cursus te vinden dan heeft u ook nog de mogelijkheid om beleggingsadvies te verkrijgen vanuit beursanalisten. Dit is natuurlijk een makkelijkere stap om kennis te maken met het vak, u hoeft namelijk geen uitgebreide cursus te volgen. Een beursanalist adviseert u met koopadvies om bepaalde beurzen te kopen wanneer de waarde als laag beschouwd wordt en het weer te verkopen wanneer de waarde als hoog beschouwd wordt. Dit is natuurlijk niet zonder risico’s aangezien de beurzen ieder moment de andere kant op kunnen schieten.
 

Alex

Alex loopt al sinds 1999 mee en was de eerste Nederlandse aanbieder van...

20 dec. Lees meer

Binck

Toen Binck in 2000 werd opgericht werd het bedrijf meteen genoteerd aan de AEX. In 2004 werd Binck ...

18 dec. Lees meer

DeGiro

DeGiro werd in 2008 opgericht door een vijftal ex-Binck medewerkers. Ter informatie: ...

12 dec. Lees meer

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@eengoedebelegging.nl
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Internationaal netwerk
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie