Het platform en de pakketten

Het platform van Alex valt te gebruiken middels de website en een speciale mobiele applicatie. Zodoende kunt u zowel middels een smartphone als desktop beleggen. De software die gebruikt wordt voorziet in diverse analyse tools en toegang tot relevante nieuwsbronnen en koersinformatie. Middels webinars en tutorials die online terug te vinden zijn kunt u alles leren op het gebied van beleggen en tegelijkertijd uw eigen kennis en ervaringen uitbreiden. Het platform valt bovendien, voor de fanatieke beleggers onder ons, uit te breiden naar Alex Pro of Alex Plus. Deze pakketten maken het mogelijk om 24/7 in contact te treden met diverse beurshandelaren en te chatten met andere beleggers. Ook kunnen er vragen gesteld worden aan de ultieme experts die zich op de werkvloer bevinden.

Alex heeft de beschikking over meerdere verschillende pakketten. Deze pakketten zijn te onderscheiden in 'Alex algemeen', 'Alex aandelen' en 'Alex derivaten'. De pakketten verschillen onder andere in kosten. Ieder pakket wordt gekenmerkt door eigen specificaties. Bij de keuze voor een specifiek pakket dient u rekening te houden met de producten waarin u belegt, de hoeveelheid transacties die u uitvoert en met welk belegd vermogen u actief zult zijn. Wanneer u net nieuw bent in de wereld van het beleggen kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de 'Alex Academy'. Hier wordt onder andere door gecertificeerde specialisten alles omtrent brokers en beleggen haarfijn aan u uitgelegd.

De kosten

De kosten die u maakt gedurende het beleggen zijn in principe in zijn geheel afhankelijk van uw eigen handelsgedrag en de producten die gekozen worden. U kunt online eenvoudig vergelijken wat u wel en niet nodig denkt te hebben en aan de hand van die informatie een passend pakket samenstellen. Door een gratis informatiepakket aan te vragen ontvangt u een gratis rapportage van de broker en het gekozen pakket inclusief alle kosten die het met zich meebrengt. Deze rapportage ontvangt u geheel vertrouwelijk per e-mail.

Conclusies

Alex kan gezien worden als broker die doet wat het moet doen. Met name op het gebied van klantvriendelijkheid scoort de broker uitstekend. Met name de extra mogelijkheden die aangeboden worden door middel van Alex Pro of Alex Plus zijn uitzonderlijk en bieden u de kans om eenvoudig in contact te treden met relevante bronnen omtrent uw beleggingen. Daarnaast scoort de broker hoog op gebruiksgemak en mogelijkheden. Zo kunt u gebruikmaken van meerdere relevante analyses en kunt u beleggen op diverse verschillende beurzen.

Alex

Alex loopt al sinds 1999 mee en was de eerste Nederlandse aanbieder van...

20 dec. Lees meer

Binck

Toen Binck in 2000 werd opgericht werd het bedrijf meteen genoteerd aan de AEX. In 2004 werd Binck ...

18 dec. Lees meer

DeGiro

DeGiro werd in 2008 opgericht door een vijftal ex-Binck medewerkers. Ter informatie: ...

12 dec. Lees meer

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@eengoedebelegging.nl
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Internationaal netwerk
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie