Je Bent Enkele Stappen Verwijderd Van De eBay "Insider Secrets..."

"Ontdek De Tips, Trucs en Technieken Waarmee Je Enorm Veel Geld Op eBay Kunt Verdienen. Alle Geheimen Die Succesvolle PowerSellers Op eBay Toepassen, Worden Onthuld..."

 


Afzender: Eelco de Boer
Groningen, Nederland
Woensdag, 7 juni 2006

Onderwerp: Succesvolle eBay-formule eindelijk gekraakt!


Beste eBayer,

Jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met eBay en vrijwel direct zag ik de enorme mogelijkheden van deze veilingsite. Dankzij eBay kun je vandaag nog beginnen met het wereldwijd verkopen van je producten.

Iedereen kan nu een eigen bedrijf beginnen zonder grote financieringen, ondernemingsplannen of personeel. In principe kun je vandaag nog beginnen met een succesvolle business zonder dat je een rooie cent op zak hebt…

Dankzij eBay is het mogelijk om te werken waar en wanneer je maar wilt. Niemand zegt wat je moet doen en je bent verantwoordelijk voor je eigen succes. Een eigen onderneming starten is nog nooit zo eenvoudig geweest…


                        "Thank You eBay!"


Ik heb jarenlang onderzoek gedaan naar de succesvolle strategieën van de “grotere jongens” op eBay. Ik heb letterlijk duizenden euro’s geïnvesteerd in mijn “eBay studie” en heb hier ook jarenlang de vruchten van geplukt.

Ik durf te beweren dat ik strategieën toepas die 99% van de eBayers niet gebruikt (zelfs niet de “grootste” eBayers) en dat jij vandaag nog kunt beginnen met het toepassen van deze technieken.

Toen ik begon als eBayer was ik A-technisch, dit ben ik nog steeds en ik kan ook geen websites maken. Wanneer je mijn tips, trucs en technieken gaat toepassen is dan ook absoluut geen technische kennis vereist.

Het is nu mogelijk om te werken waar en wanneer je maar wilt. Niemand zegt wat je moet doen en je bent verantwoordelijk voor je eigen succes. Geld verdienen op het internet is nog nooit zo eenvoudig geweest…


       Ontdek Hoe Je:

Door wekelijks slechts één minuut extra tijd te investeren, gegarandeerd honderden procenten meer zult verdienen (wordt door vrijwel niemand toegepast)

Een hoog feedbackpercentage krijgt en hoe je deze feedback gegarandeerd altijd meer dan 99% positief kunt houden (kom je hieronder dan hanteer je niet de juiste technieken)

Drie eenvoudige stappen vroegtijdig dient te doorlopen zodat je snel een succesvolle powerseller kunt worden

Gratis veel meer bezoekers naar je website kunt krijgen via eBay

Een sneeuwbaleffect kunt creëren dat je dag in dag uit, jarenlang geld op kan leveren (met een eenmalige investering van slechts enkele uren)

Wel 80% van je tijd kunt overhouden met dezelfde of zelfs hogere omzet

De perfecte objectomschrijving maakt waardoor je opbrengsten vele malen hoger zijn

Veel meer bieders kunt krijgen

Een enorme voorsprong kunt krijgen op al je concurrenten

De juiste woorden moet gebruiken om al je concurrenten slimmer af te zijn

eBay kunt gebruiken als extra inkomstenmodel (toe te passen door iedereen die geld wil verdienen op internet, zonder voorraad)

Weet welke betalingsmethoden je wel en niet dient te accepteren

Weet welke producten je wel en niet moet verkopen

Een succesvolle handelsassistent kunt worden

Andermans producten kunt verkopen met enorme marges zonder deze producten op voorraad te hebben

Het “lastige werk” eenvoudig kunt automatiseren

Op automatische piloot e-books en software kunt aanbieden en verkopen, zonder ook maar een knop in te drukken (dag in dag uit, jaar in jaar uit, geld verdienen terwijl je slaapt).

E-books kunt verkrijgen en verkopen met “resell rights”

Je voorraadbeheer op peil houdt

Geld kunt verdienen met Google Adsense of Affiliate marketing via eBay (passief geld verdienen)

Eenvoudig op eBay laag koopt en weer hoog verkoopt (gouden formule)

Weet wat je absoluut wel en niet moet doen op eBay

Geautomatiseerd betalingen ontvangt en positieve feedback verstuurt
En nog veel meer Tips, Trucs en Technieken..."Ok Ok Eelco, Kom Maar Op… Wat Is "The Catch", Waar Zit Het Addertje Onder Het Gras?”De tips, trucs en technieken die hier worden onthuld zullen niet voor iedereen werken … Sterker nog, ik denk dat ze alleen werken voor een ieder die er alles aan wil doen om veel geld te verdienen. Deze geheimen zijn alleen geschikt voor degenen die het volgende aspect begrijpen…

 

“Het Verschil Tussen Weten En Doen”

 

Je krijgt alle geheimen stap voor stap uitgelegd. Ik neem je bij de hand en ik leg je exact uit hoe je op een relatief eenvoudige manier enorm veel geld kunt verdienen. Technische kennis is hierbij niet vereist. Ik onthul alles wat ik heb ontdekt en hoe ik duizenden euro’s verdien op eBay. Je zult dus exact weten hoe je veel geld kunt verdienen op eBay.

Je zult niet rijk worden via eBay doordat je dit boek leest en al deze tips, trucs en technieken weet, dit zal alleen lukken wanneer je deze daadwerkelijk toepast! Wanneer jij het voor elkaar weet te krijgen om de brug te slaan tussen het “weten” en het “doen”, zul je gegarandeerd enorm veel geld verdienen.

Toch ben ik ervan overtuigd dat deze formules niet werken voor het overgrote deel van de bezoekers van deze website. Het heeft geen enkele zin om deze tips, trucs en technieken te onthullen aan personen die het volgende ingrediënt missen om een succesvolle PowerSellers te worden:

 

"ONDERNEEM ACTIE!"

 

Wanneer je geen actie onderneemt nadat je al deze technieken hebt ontdekt, zul je het ook niet voor elkaar krijgen om veel geld te verdienen via eBay. Ben je één van de weinigen die wel actie onderneemt, dan garandeer ik je dat je een succesvolle eBay PowerSeller zult worden.

 


"Eelco Maakt Waar Wat Hij Belooft... "

Lang heb ik gezocht naar een heldere en simpele handleiding voor startende Ebay ondernemers.
Via een link op internet vond ik Eelco de Boer’s e-book ‘Ebay Powersellers’.

Het boek dat ik met gemak binnen een paar uur verslond, maakt waar wat het op Eelco’s site belooft.
Het is heel leesbaar en praktisch geschreven, gevrijwaard van de typische ‘salespitch’ en prima stapsgewijs opgebouwd, vol met tips en aanwijzingen, hier en daar aangevuld met een illustratie.

Dit boek is voor een startende eBay ondernemer heel begrijpelijk en een duwtje in de goede richting.
Prima prijs/ kwaliteit verhouding.

Ik ga hier zeker mee aan de slag!

Ron G.
Sassenheim

 

 

Je ontdekt alle tips, trucs en technieken om enorm veel geld te verdienen. Je weet exact wat je moet doen en hoe je het moet doen.

Actie is in dit geval de sleutel tot succes...

 

"Direct Geleverd, 100% Gegarandeerd, Niet Goed Geld Terug, Geen Vragen!"

 

Klik hier om deze tips, trucs en technieken vandaag nog te ontdekken

Wanneer je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met dit e-book, stuur me dan een mailtje en je krijgt de volle honderd procent van het aankoopbedrag terug, binnen 24 uur, zonder vragen. Je loopt dus geen enkel risico!

Dit boek bevat meer dan 100 pagina's met waardevolle informatie die je direct kunt toepassen. Je hebt geen grote voorraad of startkapitaal nodig.

Elke toekomstige wijziging of upgrade van dit E-book wordt altijd gratis naar je toegestuurd.


"eBay PowerSellers is een Absolute Aanrader"

Ebay Powersellers is een makkelijk te begrijpen boek op het gebied van eBay. Eelco is duidelijk iemand die de nodige ervaring heeft met Ebay om een dergelijk boek te kunnen schrijven.

Deze ervaring wordt snel duidelijk door de vele tips die hij geeft en hij vertelt ook hoe hij zelf begonnen is met eBay. Hij legt alles stap voor stap en makkelijk te begrijpen uit.

Ebay Powersellers is een absolute aanrader.

Met vriendelijke groet,

Marc Wijnants
Maastricht

 

 

 

"De Grote Kracht Van Dit Boek Is Dat De Auteur Als Het Ware Naast Je Komt Staan."

De prijs/kwaliteitsverhouding van dit boek, dat wordt aangeleverd in PDF formaat is bijzonder goed te noemen.

Je krijgt een stap-voor-stap handleiding hoe te werken met Ebay, één van de grootste verkoop- en veilingsites op het internet, internationaal georiënteerd.

De grote kracht van dit boek is dat de auteur als het ware naast je komt staan.

Het boek is zeer duidelijk geschreven en de informatie die het boek biedt, is vanuit persoonlijke ervaring geschreven zodat je niet de "fouten" te maken die de schrijver al voor je heeft gemaakt. Alleen om die reden al de investering waard.

Dit heeft als resultaat dat je een inkomen via deze veilingsite kunt verwerven voor nu en in toekomst.

Andere zaken die o.a. behandeld worden zijn begrippen als:

  • Email marketing
  • Dropshipping
  • Handelsassistent
  • Digitale producten

Dit is maar een kleine greep uit het aangebodene.

Dan moet gezegd dat de service na het bestellen van dit boek uitstekend te noemen is. Je krijgt de mogelijkheid, via de schrijver, zelf producten te gaan testen, en te verkopen, via Ebay.

Deze service wordt steeds actueel gehouden via de nieuwsbrieven.

Wanneer je ooit nagedacht hebt om iets met internet voor je zelf te gaan doen, is dit een absolute aanrader.
Na het opvolgen van de adviezen en handleidingen ligt de verwezenlijking van je idealen geheel in eigen handen.

Dus ik zou zeggen: actie is nu geboden.

Gert Hoek
Leiden

 

 

Nog niet overtuigd? Ik onthul meer tips over geld verdienen op het internet via mijn gratis nieuwsbrief:

:
E-mailadres

(Je gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt)

 

"Tijdelijke Superbonus!"

P.S. Wat ik nu ga doen is eigenlijk te bespottelijk voor woorden. Misschien haal ik het er vandaag nog wel af dus wil je gebruik maken van deze aanbieding dien je snel te beslissen...

Wanneer je vandaag beslist, ontvang je onderstaand pakket er gratis bij. Je ontvangt de Master Resell Rights op dit pakket, wat betekent dat je dit pakket, of de afzonderlijke e-books met Resell Rights mag doorverkopen... Zo vaak je maar wilt tegen elke prijs je maar wilt!

   

"Ontvang Tijdelijk Alle Onderstaande E-books Als Bonus (Met Master Resell Rights)"


101 Auction Secrets Revealed!

Wil je meer geld verdienen met je veilingen? Minder tijd kwijt zijn aan het opstellen van veilingen? Wil je weten welke producten het beste verkopen? Tips en trucks over het verbeteren van je advertenties? Op welk moment een veiling te laten starten of eindigen? Hoe je mensen naar je veilingen krijgt? Wanneer je antwoord JA is op al deze vragen dan heb je dit boek nodig! Je ontdekt dit allemaal en meer in 101 Auction Secrets Revealed!

Met Master Resell Rights

 

Auction Prophet

Ontdek het beste patroon wanneer het gaat om kopen en verkopen op eBay. Je ontdekt de beste tijd om een veiling te plaatsen, de geheimen van feedback, het ontrafelen van corrupte verkopers en hoe je heel effectief kunt zoeken naar producten. Bied als een professional en MEER.

Met Master Resell Rights

 

Auction Sources 'Big Book'

Groothandelaren, Dropshippers etc. De ultieme POWERSELLER tool!

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

Auction Explosion

Maria zegt: “Ik ben ongeveer 3 jaar geleden met het verkopen op eBay. Toen ik een verkoper werd verkocht ik superveel producten. Toen ik afgelopen jaar erachter kwam dat de producten niet meer zo goed verkochten als voorheen, en besloot om erachter te komen hoe ik hier verbetering in moest krijgen ben ik achter een aantal geheimen gekomen.. Deze geheimen onthult ze in dit ebook!

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

Auction Aid

Opgesteld door een Powerseller gedurende 6 jaar, Robbin Tungett van Virtual Notions, Inc. Ze heeft meer dan 30.000 online verkopers geholpen de afgelopen 6 jaar. Een van de best verkochte E-books wanneer het gaat om online veilingen.

Met Master Resell Rights

 

Auction Hints 1 & 2

In 2000 was het originele “Auction Hints” een ENORM succes. In de nieuwe versie onthult Jim Wilson alles wat hij heeft geleerd sinds hij het eerste boek heeft geschreven en heeft hij alle veranderingen sindsdien meegenomen in dit boek…. Je ontvangt BEIDE boeken!

Met Master Resell Rights

 

Auction-O-Matic

Creeer automatisch veilingadvertenties die bieders meteen opvallen zonder enige technische kennis!

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

How to Increase your Auction Profits

Enorm veel tips worden hierin onthuld om je te helpen met je productiviteit en je winstmarges. 10 effectieve manieren om je kosten te verminderen, 12 manieren om een niche te vinden die graag koopt, 10 manieren over het gebruiken van tekst om de bieders ervan te overtuigen om toch bij jou te kopen, 10 manieren om een succesvolle advertentie te schrijven en VEEL, VEEL MEER.

Met Giveaway Rights

 

Auction Sources Exposed

Maak van eBay een Cash Genererende Machine! De beste wholesale source directory die je maar kunt wensen

Met Master Resell Rights

 

Auction Tidbits

Online Veiling Tips die je daadwerkelijk kunt toepassen! Veel bruikbare adviezen van veel Powersellers! Elke powerseller in dit boek heeft er alles aan gedaan om hun adviezen met jou te delen!

Met Giveaway Rights

 

Auction Traffic

Opent de deur naar nieuwe manieren van inkomsten terwijl je ook nog eens gratis bezoekers naar je website ontvangt!

Met Master Resell Rights

 

Automated eBay Sales

Meer verkopen en tegelijkertijd meer tijd om dat geld op te maken? Klinkt goed! Ontdek hoe je meer producten kunt verkopen op eBay en meer tijd overhoudt. Er worden tips onthuld om creatief veilingen te starten waardoor je inkomsten groeien en je tijd overhoudt!

with Master Resell Right

 

Auction Ad Designer PRO

Wil jij ook eenvoudig 500 euro per week EXTRA verdienen met slecht 1 druk op de knop?

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

90 Day Powerseller Challenge

Vaak moet ik er om lachen wanneer iemand claimt jou een powerseller te kunnen maken wanneer ze het zelf niet eens zijn. Het komt er dan eigenlijk op neer dat je rijles krijgt van een rij-instructeur zonder rijbewijs. Dit boek is anders, de auteur van dit boek is een TITANIUM POWERSELLER. Dit is de hoogste ranking die je kunt hebben op eBay en hij laat je precies zien hoe hij dat doen. Word een Powerseller binnen 90 dagen.

Met Master Resell Rights
(& sales letters)

 

How you can Create a Full-Time Income, by Selling on eBay!

Wil jij ontdekken wat je nodig hebt om een fulltime inkomen te verdienen op eBay? Dit fantastisch ebook onthult je alles wat je wil weten!

Met Master Resell Rights

 

The Complete eBay™ Auction Marketing E-Course

In dit boek wordt alles onthuld over hoe te starten, waar je de producten vandaan moet halen, diverse marketingstrategieën en welke acties je MOET ondernemen na het einde van een veiling.

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

eBay Secrets 2002

Deze handleiding geeft je tijdloze informatie die je nodig hebt om vooruitgang te boeken op eBay en geeft je een constante voorsprong op je concurrent.

Met Master Resell Rights

 

The Basics of Starting an eBay Business

Dit is NIET voor de beginnende eBayer, hier zijn al vele andere boeken al aan geweid. Dit is geschreven voor de serieuze eBayer die wil ontdekken hoe je honderdduizenden euro’s kunt verdienen op eBay

Met Master Resell Rights

 

eBay Feedback: Keeping it Positive

Dit ebook zit boordevol informatie omtrent eBay en hun feedbackpolicy, en nog belangrijker, de manieren om een positieve feedback te behouden!

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

How to Create an Automated eBay Money Machine

Wanneer je dit hebt gelezen (zal niet langer dan een uur duren) heb je een heel erg duidelijk, concreet stappenplan om precies te weten wat je moet doen om te starten, managen en profiteren van je eBaybusiness vanuit eigen huis!

met Distribution Rights

 

eBay Pirates

Hoe bouw je een FORTUIN op online in 4 eenvoudige stappen. In dit ebook ontdek je technieken die de echte professionals gebruiken die jij tot jezelf kunt nemen als een echte eBaypiraat. Deze complete handleiding voor eBay heeft een apart hoofdstuk waar je GRATIS online veilingsoftware kun downloaden… DIRECT!

Met Master Resell Rights

 

The eBay Reports

Tips, Trucs en Geheimen die de succesvolle powersellers gebruiken. Een stap voor stap benadering en strategie die je kunt toepassen op praktisch elk product op eBay. Met meer dan duizend categorieën kun je bijna alles verkopen op eBay, maar de keuze om te beslissen wat je WEL en NIET moet verkopen is vaak het moeilijkst.

with Master Resell Rights

 

eBay Secrets Revealed

Een 43 jarige moeder met 3 jonge kinderen verdient $2000 per WEEK! Onmogelijk? Nee hoor, en DUIZENDEN andere mensen verdienen op deze manier geld op DIT MOMENT! Afhankelijk van het aantal uren dat je erin stopt zijn er mensen die nog veel meer verdienen op deze manier. Dit e-book laat je precies zien hoe en wat je moet doen om dit te bereiken.

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

How to get Bids like Crazy!

Dit ebook is geschreven door een ervaren en succesvol internetmarketier en zit boordevol met waardevolle informatie om jou nog MEER biedingen op te leveren. Simpele maar effectieve tips waar je mogelijk nog nooit aan hebt gedacht.

Met Master Resell Rights

 

The Ultimate Guide to Hidden Web Bargains!

Ontvang GRATIS en goedkope producten en nog veel meer!

Met Master Resell Rights

 

How to Suck Up Hungry Customers Faster Than a Vacuum Cleaner on Steroids

Uitbreiding van "Make Your Net Auction Sell!" door vier manieren te onthullen die ELKE online business kan gebruiken om meer bezoekers te trekken naar je veilingen of je website. Twee van deze manieren zijn gebruikt door sommige verkopers, echter bijna NIEMAND past deze technieken op de juiste manier toe. De andere twee manieren worden door werkelijk niemand gebruikt. In de duizenden veilingen die ik heb gezien heb ik nog nooit iemand gezien die al deze technieken toepast. Dit is echt UNIEKE informatie.

Met Giveaway Rights

 

iNet Wholesale Select

Een van de meest eenvoudige manieren om online leveranciers te vinden.. Honderden leveranciers die letterlijk duizenden producten aanbieden. Ook perfect voor DROPSHIPPING

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

Putting Information Products On The Auction Block

Hoe IEDEREEN e-books, resellrights, digitale producten en andere informatieproducten op eBay kan aanbieden.

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

Instant Site Maker

Maak snel en eenvoudig een website in minder dan vijf minuten. Geen technische kennis vereist. Instant Site Maker maakt automatisch een webpagina voor je, Geen HTML gecodeer! Klik gewoon op “Generate Code” en de Instant Site Maker maakt je eigen salespage, thank you page en creëert zelfs je eigen Clickbank instant download link!

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

Jim Wilson's eBay Secrets

Een transcript van een twee uur durend interview waarin Jim Wilson al zijn eBaygeheimen onthult. Hoe is hij begonnen, hoe komt hij aan zijn producten en hoe heeft hij zijn business laten groeien. Alles vind je in dit boek.

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

Online Auction Profits Manual

Wie zegt dat je geen geld meer kunt verdienen met eBay vertelt dit waarschijnlijk uit domheid of om de geheimen zelf te bewaren. Met de grote vraag naar producten en diensten die op eBay worden aangeboden onthult dit boek de geheimen van deze markt waardoor je belachelijke winsten kunt maken. De “Online Auction Profits Manual” geeft je 50 geheime tips wanneer het gaat om eBay veilingen!

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

One Million Items Wholesale

Ooit wel een op eBay gekeken en een product gevonden die jij ook wel zou willen verkopen? Geen idee waar je deze vandaan moet halen? Zoek niet verder! Dit ebook geeft een overzicht van bedrijven op het internet die je helpen met het vinden naar wat je zoekt!

Met Master Resell Rights

 

Using NLP on eBay

Wil jij je potentiele bieders HYPNOTISEREN in kopende bieders op jouw veilingen? Natuurlijk wil je dat! Dat willen we allemaal wel en met NLP is dat mogelijk! Je moet je realiseren dat je niet de enige bent op eBay die geld wil verdienen. Veel mensen hebben een succesvolle carrière op eBay opgebouwd, en het is een constant gevecht om de aandacht van je klanten te krijgen, en uiteindelijk natuurlijk hun biedingen. Nu heb je een gunstig voordeel ten opzichte van de meeste andere verkopers. Je kunt verkopen realiseren die je voorheen niet voor mogelijk hield!

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

The Power Seller Interviews Secrets of the eBay Power Sellers

Wil je de persoonlijke succesgeheimen van 25 eBay Power Sellers zien? De geheimen die zij hanteren om elke dag weer veel geld op eBay te verdienen?

Met Master Resell Rights
(& sales page)

 

Secret eBay Marketing

Hoe kun je snel en eenvoudig, met slechts 1 uur per dag op eBay duizenden euro’s per maand verdienen? Of je nou wel of geen ervaring hebt op het internet, of wanneer je al een tijdje op eBay verkoopt maar op zoek bent naar hogere winsten, dan garandeer ik je dat je hier informatie vindt die je kan helpen om dat doel na te streven. Veel sneller en eenvoudiger dan dat je zelf misschien ooit had kunnen bedenken.

Met Master Resell Rights

 

Make Money on eBay the Simple Way

Hoe zet je kennis om in GELD! Dit ebook is geschreven voor beginners en het onthult de simpele eenvoudige stappen die je moet doorlopen om een professioneel verkoper te worden op eBay. Van het plaatsen van een veiling tot het prijzen van je objecten en tot het omgaan met niet betalende bieders. Je vindt oplossingen voor sommige complexere problemen die powersellers kunnen ondervinden.

Met Master Resell Rights

En Nog Veel Meer!

"Bovenstaand pakket heeft een totale waarde van meer dan duizend euro. Dit is een tijdelijke actie en dit pakket wordt als bonus meegestuurd met onderstaand e-book."

 

 

Ja, ik wil graag gebruik maken van deze tijdelijke aanbieding


Alle succes toegewenst,

 

Copyright Eelco de Boer, 050-3138336 Stationsstraat 10, 9711AS Groningen. Eelco@ebaypowersellers.nl

Affliates / webmasters